Konges Slojd

Bunny Bowl And Cup Set Almond

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Siliconen
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Almond
Merk product code KS3597

De Bunny Bowl And Cup Set is een schattige en praktische servies set voor kinderen. Het materiaal van deze set is gemaakt van hoogwaardig siliconen, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk schoon te maken is en niet snel kapot gaat.

Het merk achter deze set is Konges Slojd, een bekend merk in de wereld van kinderproducten. De kleur van deze set is Almond, wat een mooie en neutrale kleur is die bij elk interieur past. De productcode van deze set is KS3597, wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk deze set kunt vinden in onze webshop.

De Bunny Bowl And Cup Set is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend schattig. De set heeft een leuk konijnen design, wat ervoor zorgt dat kinderen extra enthousiast worden om te eten en drinken. Deze set is perfect voor thuisgebruik, maar ook voor onderweg of op vakantie.

Al met al is de Bunny Bowl And Cup Set een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en schattige servies set voor hun kinderen. Het hoogwaardige siliconen materiaal, het bekende merk Konges Slojd en het leuke konijnen design maken deze set een absolute must-have. Bestel deze set vandaag nog en maak eten en drinken voor je kinderen nog leuker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies