Konges Slojd

Bunny Bowl And Cup Set Whale

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Siliconen
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Whale
Merk product code KS3260

De Bunny Bowl And Cup Set is een schattige en praktische servies set voor kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het merk achter deze set is Konges Slojd, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve en stijlvolle producten.

De Bunny Bowl And Cup Set is verkrijgbaar in de kleur Whale, wat een speelse en vrolijke uitstraling geeft aan de set. Het merk product code voor deze set is KS3260, waardoor het gemakkelijk te vinden is op onze website en in onze winkel.

Met deze Bunny Bowl And Cup Set kunnen kinderen genieten van hun maaltijden op een leuke en veilige manier. Het siliconen materiaal is zacht voor de mond en de handen van kinderen, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Bovendien is de set gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, waardoor het perfect is voor onderweg of op vakantie.

Kortom, de Bunny Bowl And Cup Set is een geweldige toevoeging aan de serviescollectie van uw kind. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een speelse uitstraling en is praktisch in gebruik. Bestel vandaag nog en laat uw kind genieten van zijn of haar maaltijden op een leuke en veilige manier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies