Konges Slojd

3 Pack Muslin Cloth Louloudi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Louloudi
Merk product code KS30022

De 3 Pack Muslin Cloth van Konges Slojd is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar hoogwaardige hydrofiele doeken voor hun baby. Deze doeken zijn gemaakt van zacht en ademend muslin materiaal, perfect voor het gevoelige huidje van je kleintje.

Met het merk Louloudi brengt Konges Slojd een vleugje stijl in het dagelijkse leven van jouw baby. De muslin doeken zijn verkrijgbaar in een prachtige kleur die perfect past bij de trendy en moderne ouders van vandaag.

Deze 3 Pack Muslin Cloth is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze zijn ideaal voor het afvegen van melkresten, het beschermen van de kleding tijdens het voeden en het zachtjes schoonmaken van het gezichtje van je baby. Met de handige afmetingen passen ze gemakkelijk in je luiertas, zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Met de productcode KS30022 ben je verzekerd van de authentieke kwaliteit van Konges Slojd. Deze muslin doeken zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemakkelijk te wassen en worden zelfs zachter na elke wasbeurt.

Investeer in de beste hydrofiele doeken voor je baby en kies voor de 3 Pack Muslin Cloth van Konges Slojd. Comfort, stijl en duurzaamheid komen samen in dit onmisbare item voor elke ouder.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies