Konges Slojd

2-Pack Dinner Bib With Sleeves Dino Blue Overland Trek

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Dino Blue Overland Trek
Merk product code KS4301
Multipack 2-pack

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om je kinderen schoon te houden tijdens het eten? Dan is de 2-Pack Dinner Bib With Sleeves perfect voor jou! Deze schorten zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal.

Met het merk Konges Slojd weet je dat je kwaliteit en duurzaamheid krijgt. Deze schorten zijn geen uitzondering! Ze zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, zodat je kinderen vrij kunnen bewegen terwijl ze genieten van hun maaltijd.

Deze specifieke variant van de 2-Pack Dinner Bib With Sleeves komt in de kleur "Dino Blue Overland Trek". Deze opvallende kleur voegt een speels tintje toe aan de maaltijdtijd van je kinderen. Bovendien is dit product verkrijgbaar in een handige 2-pack, zodat je altijd een schort bij de hand hebt, zelfs als er eentje in de was zit.

Deze schorten hebben een unieke productcode, namelijk "KS4301". Dit maakt het gemakkelijk om het product te identificeren en te bestellen. Dus waar wacht je nog op? Voeg de 2-Pack Dinner Bib With Sleeves van Konges Slojd vandaag nog toe aan je winkelwagen en geniet van een stressvrije maaltijdtijd met je kinderen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies