Jollein

Voetenzak Autostoel En Kinderwagen Boucle Biscuit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 82 cm
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Biscuit
Merk product code 025-811-66067

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle voetenzak voor je autostoel of kinderwagen? Dan is de Voetenzak Autostoel En Kinderwagen Boucle van Jollein precies wat je nodig hebt! Deze voetenzak behoort tot de categorie Slaapzakken en is speciaal ontworpen voor kinderen.

De Voetenzak Autostoel En Kinderwagen Boucle heeft een breedte van 42 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 82 cm. Hierdoor past hij perfect in de meeste autostoelen en kinderwagens. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring voor je kind.

Met de merknaam Jollein ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. De voetenzak is verkrijgbaar in de kleur Biscuit, wat een warme en neutrale uitstraling geeft. De merkproductcode voor deze voetenzak is 025-811-66067.

Wacht niet langer en geef je kind het comfort en de stijl die het verdient met de Voetenzak Autostoel En Kinderwagen Boucle van Jollein. Bestel hem vandaag nog en geniet van heerlijke wandelingen en autoritten met je kleintje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies