Jollein

Speendoekje Lama Caramel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Caramel
Merk product code 031-594-66053

Op zoek naar een schattig en praktisch speendoekje voor je kleintje? Dan is het Speendoekje Lama van Jollein precies wat je nodig hebt! Dit speendoekje behoort tot de categorie Speenkoorden en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Het Speendoekje Lama is gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor het zacht aanvoelt en comfortabel is voor je baby om vast te houden. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, wat het perfect maakt voor dagelijks gebruik.

Jollein is een gerenommeerd merk in de wereld van babyproducten en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Het Speendoekje Lama is verkrijgbaar in de prachtige kleur Caramel, die perfect past bij elke outfit van je kleintje.

De productcode van het Speendoekje Lama is 031-594-66053, waardoor het gemakkelijk te vinden is op onze website. Bestel vandaag nog en geef je kleintje het comfort en de stijl die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies