Jollein

Speendoekje Lama Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Off White
Merk product code 031-594-65226

Op zoek naar een schattig en praktisch speendoekje voor jouw kleintje? Dan is het Speendoekje Lama van Jollein een geweldige keuze! Dit speendoekje behoort tot de categorie Speenkoorden en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Het Speendoekje Lama is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring voor jouw baby. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het speendoekje lang meegaat.

Als je op zoek bent naar een speendoekje van een betrouwbaar merk, dan is Jollein de perfecte keuze. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige babyproducten en het Speendoekje Lama is daar geen uitzondering op. Het merk kleurnaam van dit speendoekje is Off White en de product code is 031-594-65226.

Kortom, het Speendoekje Lama van Jollein is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een schattig en praktisch speendoekje voor hun kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden en komt van een betrouwbaar merk. Bestel het vandaag nog en geef jouw kleintje het comfort en de veiligheid die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies