Jollein

Slab Waterproof 2 Stuks Teddy Bear

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 40 cm
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Teddy Bear
Merk product code 029-864-66095

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om je kindje schoon en droog te houden tijdens het eten? Dan is de Slab Waterproof 2 Stuks van Jollein precies wat je nodig hebt! Deze slabben behoren tot de categorie Slabbetjes en zijn speciaal ontworpen voor kinderen.

Met een breedte van 29 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 40 cm bieden deze slabben optimale dekking en bescherming. Ze zijn gemaakt van duurzaam polyester materiaal, dat waterdicht is om te voorkomen dat vlekken en vocht doorlekken naar de kleding van je kleintje.

De Slab Waterproof 2 Stuks is van het merk Jollein, een bekend en vertrouwd merk in de wereld van baby- en kinderproducten. De kleur van deze slabben is Teddy Bear, wat zorgt voor een schattige en knuffelige uitstraling. De productcode van dit merk is 029-864-66095, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Met de Slab Waterproof 2 Stuks van Jollein hoef je je geen zorgen te maken over vieze kleding of morsen tijdens het eten. Bestel ze vandaag nog en geniet van een stressvrije maaltijd met je kleintje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies