Jollein

Slab Bandana Pimpelmees Forest Animals

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Forest Animals
Merk product code 029-867-66054

De Slab Bandana Pimpelmees is een must-have voor kinderen die van stijlvolle accessoires houden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze slab de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Het merk Jollein staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en dit product is daarop geen uitzondering.

De Forest Animals kleurnaam van het merk geeft deze slab een speelse uitstraling die perfect past bij de levendige persoonlijkheid van kinderen. De unieke productcode van 029-867-66054 zorgt ervoor dat u deze slab gemakkelijk kunt vinden en bestellen op onze e-commerce website.

Of het nu gaat om het voorkomen van vlekken tijdens het eten of om het toevoegen van een modieuze touch aan de outfit van uw kind, de Slab Bandana Pimpelmees is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef uw kind de stijlvolle uitstraling die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies