Jollein

Slab Badstof Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 33 cm
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code 029-566-00093

Op zoek naar een praktisch en stijlvol slabbetje voor je kleintje? Dan is de Slab Badstof van Jollein precies wat je nodig hebt! Dit slabbetje behoort tot de categorie Slabbetjes en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 26 cm en een hoogte van 33 cm biedt het voldoende bedekking om de kleding van je kindje schoon en droog te houden.

De Slab Badstof is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht aanvoelt op de gevoelige huid van je kindje. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk te reinigen, zodat je het slabbetje keer op keer kunt gebruiken. Het merk Jollein staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze slab is daar geen uitzondering op.

Met de trendy kleur Nougat voegt de Slab Badstof ook nog eens een vleugje stijl toe aan de outfit van je kleintje. Of je nu een jongen of een meisje hebt, deze neutrale kleur past bij elke outfit. De merkproductcode 029-566-00093 zorgt ervoor dat je precies het juiste slabbetje kunt bestellen.

Wacht niet langer en geef je kindje het comfort en de stijl die het verdient met de Slab Badstof van Jollein. Bestel vandaag nog en maak het etenstijd een stukje gemakkelijker en leuker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies