Jollein

Slaapzak 90 cm Goose Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Hoogte 90 cm
Materiaal Jersey
Merk Jollein
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code 048-516-66055

Ben je op zoek naar een comfortabele slaapzak voor je kind? Dan is de Slaapzak 90 cm Goose van Jollein precies wat je nodig hebt. Deze slaapzak is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een hoogte van 90 cm.

De Slaapzak 90 cm Goose is gemaakt van zacht jersey materiaal, waardoor je kind heerlijk kan slapen en zich comfortabel voelt. De slaapzak is van het merk Jollein, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle producten.

Deze specifieke slaapzak heeft de kleurnaam "Nougat", wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. De productcode van deze slaapzak is 048-516-66055, zodat je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

Met de Slaapzak 90 cm Goose geef je je kind een goede nachtrust en zorg je tegelijkertijd voor een modieuze look. Bestel deze slaapzak vandaag nog en geniet van de voordelen die het biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies