Jollein

Muziekhanger Teddy Bear Naturel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 17 cm
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Naturel
Merk product code 043-001-67007

Op zoek naar een schattige toevoeging aan de box van je kind? Dan is de Muziekhanger Teddy Bear van Jollein perfect voor jou! Deze schattige muziekhanger is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 17 cm. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is deze muziekhanger niet alleen zacht en knuffelbaar, maar ook duurzaam en veilig voor je kleintje.

De Muziekhanger Teddy Bear is voorzien van een natuurlijke kleur die perfect past bij elke kinderkamer. Met het merk Jollein ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De merkproductcode voor deze muziekhanger is 043-001-67007.

Met de Muziekhanger Teddy Bear creëer je een rustgevende sfeer voor je kind. Trek eenvoudig aan het koordje en laat de zachte melodie je kleintje kalmeren en troosten. Deze muziekhanger is niet alleen een leuke decoratie, maar ook een functioneel speeltje dat de zintuigen van je kind stimuleert.

Voeg een vleugje schattigheid toe aan de box van je kind met de Muziekhanger Teddy Bear. Bestel vandaag nog en geef je kleintje een speeltje waar ze dol op zullen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies