Jollein

Houten Baby Mobiel 20x20cm Farm

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 20 cm
Materiaal Hout
Merk Jollein
Merk kleurnaam Farm
Merk product code 116-001

Op zoek naar een schattig en stimulerend speeltje voor je kleintje? Dan is de Houten Baby Mobiel 20x20cm van Jollein precies wat je nodig hebt! Deze mobiel behoort tot de categorie Boxspeeltjes en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte en hoogte van 20 cm is dit speeltje perfect formaat voor kleine handjes om vast te pakken en te ontdekken.

De Houten Baby Mobiel is gemaakt van duurzaam hout, waardoor het niet alleen veilig is voor je baby, maar ook een natuurlijke uitstraling heeft. Het merk Jollein staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit speeltje is daar geen uitzondering op. Met de merknaam "Farm" en productcode "116-001" weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze mobiel is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook educatief. Het helpt de visuele ontwikkeling van je baby te stimuleren en kan ook dienen als een rustgevend element in de kinderkamer. Met zijn vrolijke kleuren en schattige ontwerp zal deze mobiel zeker de aandacht van je kleintje trekken.

Wacht niet langer en voeg deze Houten Baby Mobiel 20x20cm van Jollein toe aan je winkelwagentje. Het is een geweldig cadeau-idee voor een babyshower of een mooie aanvulling op de speelcollectie van je eigen kind. Bestel vandaag nog en geef je kleintje iets speciaals om mee te spelen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies