Jollein

Commodemandje 14x18cm Boucle Naturel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 18 cm
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Naturel
Merk product code 580-608

Op zoek naar een schattig en praktisch opbergmandje voor je kleintje? Dan is het Commodemandje 14x18cm Boucle van Jollein precies wat je nodig hebt! Dit opbergmandje behoort tot de categorie Opbergers en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte van 14 cm en een hoogte van 18 cm is het perfect formaat om al die kleine spulletjes georganiseerd te houden.

Het Commodemandje is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het natuurlijke kleurenschema past perfect bij elke kinderkamer en voegt een vleugje stijl toe aan de ruimte. Met de merkproductcode 580-608 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct van Jollein in handen hebt.

Met het Commodemandje 14x18cm Boucle hoef je je geen zorgen te maken over rondslingerende spulletjes. Het biedt een handige en trendy oplossing om alles netjes op te bergen. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en stijlvolle babykamer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies