Done by Deer

Yummy Mini Glass Deer Friends Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 7.5 cm
Materiaal Acryl
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 1996245
Serie Deer Friends

Ben je op zoek naar schattige en speelse decoraties voor de kinderkamer? Dan zijn de Yummy Mini Glass Deer Friends van Done by deer echt iets voor jou! Deze schattige glazen hertenvriendjes zijn perfect om een vleugje magie toe te voegen aan de kamer van je kind.

De Yummy Mini Glass Deer Friends hebben een breedte en diepte van 6,5 cm en een hoogte van 7,5 cm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, waardoor ze duurzaam en veilig zijn voor kinderen. Het merk Done by deer staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze hertenvriendjes zijn daar geen uitzondering op.

Deze schattige hertenvriendjes behoren tot de Deer Friends serie van Done by deer. Ze zijn verkrijgbaar in een prachtige grijze kleur die perfect past bij elke kinderkamer. Met de merkproductcode 1996245 weet je zeker dat je een authentiek product van Done by deer in handen hebt.

De Yummy Mini Glass Deer Friends zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zullen zeker hun verbeelding prikkelen. Ze zijn niet alleen decoratief, maar ook perfect om mee te spelen. Voeg een vleugje magie toe aan de kinderkamer met deze schattige hertenvriendjes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies