Done by Deer

Walker Croco Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 23 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 49 cm
Materiaal Multiplex
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Green
Merk product code 4994143
Serie Croco

Op zoek naar een knuffel die zowel schattig als stoer is? Maak kennis met Walker Croco, de nieuwste aanwinst in onze collectie knuffels. Deze knuffel behoort tot de categorie "Knuffels" en is perfect voor kinderen. Met zijn afmetingen van 46 cm breed, 23 cm diep en 49 cm hoog, is Walker Croco de ideale metgezel voor je kleintje.

Wat Walker Croco echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig multiplex materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame knuffel, maar geeft hem ook een unieke uitstraling. Het merk achter deze knuffel is Done by deer, een bekende naam in de fashion wereld. Walker Croco is onderdeel van de Croco serie en heeft een prachtige groene kleur.

Met de merkproductcode 4994143 is Walker Croco gemakkelijk te vinden in onze webshop. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag of gewoon een nieuwe knuffel voor je kind, Walker Croco is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je kind een knuffel waar ze dol op zullen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies