Done by Deer

Tiny Activity Gift Set Deer Friends Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 3.5 cm
Materiaal Katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 4313592
Serie Deer Friends

Ben je op zoek naar een schattig cadeau voor kinderen? Dan is de Tiny Activity Gift Set Deer Friends perfect voor jou! Deze set behoort tot de categorie Boxspeeltjes en is ontworpen door het merk Done by deer. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 3.5 cm is dit cadeau ideaal voor kleine handjes om mee te spelen.

De Tiny Activity Gift Set Deer Friends is gemaakt van zacht katoen, waardoor het comfortabel is om vast te houden. Het heeft een mooie blauwe kleur, die perfect past bij de Deer Friends serie. Met de merkproductcode 4313592 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Wat deze set echt bijzonder maakt, zijn de leuke activiteiten die erbij horen. Kinderen zullen dol zijn op de verschillende texturen, kleuren en geluiden die ze kunnen ontdekken. Het stimuleert hun zintuigen en helpt bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden.

Geef de Tiny Activity Gift Set Deer Friends cadeau aan een speciaal kind in je leven. Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren en hen urenlang speelplezier bezorgen. Bestel vandaag nog en maak iemand gelukkig!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies