Done by Deer

Swaddle 2 Pack Sea Friends Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 120 cm
Diepte 120 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 0.0 cm
Materiaal Katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 3103165
Serie Sea Friends

Ben je op zoek naar zachte en comfortabele en voor je kleintje? Dan is de Swaddle 2 Pack Sea Friends van Done by deer precies wat je nodig hebt! Deze hydrofiele doeken zijn perfect voor kinderen en hebben een afmeting van 120 cm bij 120 cm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen op de huid van je baby. De doeken zijn voorzien van een schattig Sea Friends ontwerp in de kleur blauw, wat zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling.

Met de Swaddle 2 Pack Sea Friends heb je altijd een doek bij de hand voor verschillende doeleinden. Gebruik ze als inbakerdoek, spuugdoek, knuffeldoek of zelfs als zonnescherm voor de kinderwagen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij de ruime afmeting kun je de doeken op verschillende manieren gebruiken en zijn ze ook ideaal om je kleintje mee af te drogen na het badje.

De Swaddle 2 Pack Sea Friends is onderdeel van de Sea Friends serie van Done by deer. Deze serie staat bekend om zijn schattige en kleurrijke ontwerpen die de verbeelding van je kind stimuleren. De doeken zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens een leuke toevoeging aan de babyuitzet. Met de merkproductcode 3103165 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Wacht niet langer en geef je kleintje het comfort en de stijl die ze verdienen met de Swaddle 2 Pack Sea Friends van Done by deer. Bestel ze vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze hydrofiele doeken te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies