Done by Deer

Swaddle 2 Pack Gots Sea Friends Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 120 cm
Diepte 120 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 0.0 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Beige
Merk product code 3013730
Serie Sea Friends

Op zoek naar de perfecte en voor je kleintje? Dan is de Swaddle 2 Pack Gots Sea Friends van Done by deer precies wat je nodig hebt! Deze doeken zijn gemaakt van organisch katoen, waardoor ze zacht en veilig zijn voor de gevoelige huid van je kindje. Met een breedte en diepte van 120 cm bieden ze meer dan genoeg ruimte om je baby in te wikkelen of als handige doek te gebruiken tijdens het voeden. De doeken zijn speciaal ontworpen voor kinderen en hebben een schattige beige kleur die perfect past bij elke outfit. De Sea Friends serie voegt een vleugje speelsheid toe aan de doeken, waardoor ze niet alleen praktisch, maar ook stijlvol zijn.

Met de Swaddle 2 Pack Gots Sea Friends hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Done by deer is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. De doeken zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat je er keer op keer van kunt genieten. De merkproductcode 3013730 zorgt ervoor dat je precies het juiste product krijgt dat je hebt besteld.

Of je nu op zoek bent naar een praktisch cadeau voor een babyshower of gewoon je eigen collectie wilt uitbreiden, de Swaddle 2 Pack Gots Sea Friends is een must-have item. Bestel vandaag nog en geef je kleintje het comfort en de stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies