Done by Deer

Snack box set 3 pcs Sea friends Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polypropyleen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder

De Snack box set 3 pcs Sea friends is een perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle broodtrommel voor hun kinderen. Deze broodtrommel is speciaal ontworpen voor kinderen en is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal.

Het merk achter deze broodtrommel is Done by deer, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en stijlvolle ontwerpen. De Snack box set 3 pcs Sea friends is verkrijgbaar in de kleur Powder, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

Deze broodtrommel is perfect voor kinderen die graag hun eigen snacks meenemen naar school of tijdens een dagje uit. De set bestaat uit drie verschillende maten, waardoor er genoeg ruimte is voor verschillende soorten snacks. Daarnaast is de Snack box set 3 pcs Sea friends gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Al met al is de Snack box set 3 pcs Sea friends een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle broodtrommel voor hun kinderen. Met zijn duurzame materiaal, stijlvolle ontwerp en handige set van drie verschillende maten, is deze broodtrommel een must-have voor elke ouder die het beste wil voor zijn of haar kind.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies