Done by Deer

Snack box set 3 pcs Sea friends Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polypropyleen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue

De Snack box set 3 pcs Sea friends is een perfecte aanvulling op de collectie broodtrommels van onze fashion brand e-commerce retailer. Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen en is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal. Het merk achter deze set is Done by deer, een bekende naam in de wereld van kinderproducten.

De Snack box set 3 pcs Sea friends is verkrijgbaar in de kleur blauw, wat perfect past bij de zeevrienden die op de set zijn afgebeeld. Deze set is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg leuk om naar te kijken. Kinderen zullen dol zijn op de schattige afbeeldingen van de zeedieren.

Met de Snack box set 3 pcs Sea friends kunnen kinderen hun favoriete snacks meenemen naar school of tijdens een dagje uit. De set bestaat uit drie verschillende maten, waardoor er genoeg ruimte is voor verschillende soorten snacks. De set is gemakkelijk schoon te maken en kan keer op keer worden gebruikt.

Al met al is de Snack box set 3 pcs Sea friends een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een duurzame en leuke manier om snacks mee te nemen. Het merk Done by deer staat garant voor kwaliteit en de afbeeldingen van de zeedieren zorgen voor een vrolijke noot. Bestel deze set vandaag nog en maak het lunchen voor kinderen nog leuker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies