Done by Deer

Sleeved Bib 6-18M Dreamy Dots Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 72 cm
Diepte 35 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 0.0 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om je kleintje schoon en droog te houden tijdens het eten? Dan is de Sleeved Bib 6-18M Dreamy Dots perfect voor jouw kind! Deze slabbetjes zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 18 maanden en zijn ideaal voor het voorkomen van vlekken en knoeien.

Met een breedte van 72 cm en een diepte van 35 cm biedt deze slabbetje optimale dekking en bescherming. Het materiaal is gemaakt van duurzaam polyester, wat zorgt voor een lange levensduur en gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is het slabbetje voorzien van lange mouwen, waardoor ook de kleding van je kleintje beschermd blijft.

De Sleeved Bib 6-18M Dreamy Dots is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een hoogte van 0.0 cm, waardoor het comfortabel en veilig is om te dragen. Het merk Done by deer staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit slabbetje is daar geen uitzondering op. Het merk kleurnaam is Blue, wat zorgt voor een trendy en speels design.

Met de Sleeved Bib 6-18M Dreamy Dots hoef je je geen zorgen meer te maken over vieze kleding tijdens het eten. Bestel vandaag nog en geef je kleintje de bescherming en stijl die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies