Done by Deer

Silicone Stick and Stay Snackplate Croco Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 3.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Green
Serie Croco

Op zoek naar een praktische en stijlvolle manier om snacks te serveren aan je kleintje? Dan is de Silicone Stick and Stay Snackplate Croco van Done by deer perfect voor jou! Deze snackplaat is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een breedte van 10 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 3.5 cm.

Deze snackplaat is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het merk Done by deer staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze snackplaat is daar geen uitzondering op. De groene kleur van de snackplaat geeft een speelse en vrolijke uitstraling, perfect voor kinderen.

De Silicone Stick and Stay Snackplate Croco maakt deel uit van de Croco serie van Done by deer. Deze serie staat bekend om zijn leuke en unieke ontwerpen, en deze snackplaat is daar een perfect voorbeeld van. Met zijn handige stick and stay functie blijft de snackplaat stevig op zijn plaats, zelfs als je kleintje ermee speelt.

Met de Silicone Stick and Stay Snackplate Croco van Done by deer hoef je je geen zorgen te maken over geknoei tijdens het snacken. Deze snackplaat is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een leuke toevoeging aan de eettafel. Bestel vandaag nog en maak snacktijd een stuk leuker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies