Done by Deer

Silicone Stick and Stay plate Wally Mustard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22.5 cm
Diepte 15.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 2.7 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Mustard
Serie Wally

De Silicone Stick and Stay plate Wally is een must-have servies voor kinderen. Met een breedte van 22.5 cm, een diepte van 15.5 cm en een hoogte van 2.7 cm, is dit bordje perfect formaat voor kleine handjes. Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, is het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Done by deer, een bekend merk in de fashion industrie, heeft dit bordje ontworpen met oog voor stijl en functionaliteit. De kleur van dit bordje is een prachtige mosterdgele tint, genaamd "Mustard". Het behoort tot de populaire Wally serie van Done by deer, waardoor het perfect past bij andere items uit dezelfde collectie.

Met de Silicone Stick and Stay plate Wally kunnen kinderen genieten van hun maaltijden zonder dat het bordje wegglijdt. Dankzij de speciale stick and stay functie blijft het stevig op tafel staan, zelfs wanneer er enthousiast gegeten wordt. Dit zorgt voor minder geknoei en meer plezier tijdens het eten.

Voeg een vleugje stijl toe aan de maaltijden van je kinderen met de Silicone Stick and Stay plate Wally. Bestel vandaag nog en maak van etenstijd een feestje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies