Done by Deer

Silicone Stick and Stay Plate Elphee Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.5 cm
Diepte 21.2 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 2.7 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder
Serie Elphee

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol servies voor kinderen? Dan is de Silicone Stick and Stay Plate Elphee van Done by deer precies wat je nodig hebt! Dit bordje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal en heeft een afmeting van 17.5 cm breed, 21.2 cm diep en 2.7 cm hoog. Het is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een schattige Elphee print in de kleur Powder. Met dit bordje blijft het eten netjes op zijn plaats, dankzij de handige plakrand aan de onderkant. Zo kunnen kinderen zelfstandig eten zonder te knoeien. Een must-have item voor elke ouder!

Het Silicone Stick and Stay Plate Elphee bordje is onderdeel van de Elphee serie van Done by deer. Deze serie staat bekend om zijn mooie en functionele producten voor kinderen. Het merk Done by deer staat garant voor kwaliteit en stijl, en dit bordje is daar geen uitzondering op. Het siliconen materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het bordje vrij van schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor je kind.

Met de Silicone Stick and Stay Plate Elphee maak je van elke maaltijd een feestje! Bestel nu dit praktische en trendy bordje voor je kinderen en geniet van stressvrije maaltijden. Het is een geweldige toevoeging aan je serviescollectie en zal zeker in de smaak vallen bij zowel kinderen als ouders. Wacht niet langer en geef je kinderen een geweldige eetervaring met dit fantastische bordje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies