Done by Deer

Silicone Stick and Stay Plate Elphee Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.5 cm
Diepte 21.2 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 2.7 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue
Serie Elphee

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om het eten van je kinderen gemakkelijker te maken? Dan is de Silicone Stick and Stay Plate Elphee van Done by deer precies wat je nodig hebt! Dit servies is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een breedte van 17.5 cm, een diepte van 21.2 cm en een hoogte van 2.7 cm.

De Silicone Stick and Stay Plate Elphee is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het servies is voorzien van een handige antislipbodem, zodat het stevig op tafel blijft staan tijdens het eten. Zo kunnen je kinderen zelfstandig genieten van hun maaltijd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geknoei.

Dit product is onderdeel van de Elphee serie van Done by deer, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Silicone Stick and Stay Plate Elphee is verkrijgbaar in een mooie blauwe kleur, waardoor het een leuke toevoeging is aan de eetmomenten van je kinderen.

Met de Silicone Stick and Stay Plate Elphee van Done by deer maak je het eten van je kinderen niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van dit praktische en trendy servies!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies