Done by Deer

Silicone Mini Mug Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.6 cm
Diepte 6.6 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 7.8 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder

Ben je op zoek naar een schattige en praktische drinkbeker voor je kind? Dan is de Silicone Mini Mug van Done by deer perfect voor jou! Deze mini mok is speciaal ontworpen voor kinderen en is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal.

Met een breedte en diepte van 6.6 cm en een hoogte van 7.8 cm, is deze mok perfect formaat voor kleine handjes. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat de mok zacht en flexibel is, waardoor het gemakkelijk vast te houden is voor je kind.

De Silicone Mini Mug is verkrijgbaar in de prachtige kleur "Powder" van het merk Done by deer. Deze kleur voegt een vleugje stijl toe aan de drinkervaring van je kind. Het merk Done by deer staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, dus je kunt erop vertrouwen dat deze mok van hoge kwaliteit is.

Of je nu onderweg bent, op school of gewoon thuis, de Silicone Mini Mug is de ideale metgezel voor je kind. Bestel vandaag nog en geef je kind een geweldige drinkervaring met deze schattige en praktische mini mok!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies