Done by Deer

Silicone dinner set Sea friends Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue
Serie Sea Friends

De Silicone dinner set Sea friends is een geweldige aanvulling op de Servies categorie van onze fashion brand e-commerce retailer. Dit product is speciaal ontworpen voor kinderen en is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal. Het merk achter deze set is Done by deer, een gerenommeerd merk in de industrie.

Deze set is verkrijgbaar in een prachtige blauwe kleur, die perfect past bij de Sea Friends serie. De serie is geïnspireerd op de zee en de dieren die daar leven, waardoor deze set een leuke en speelse uitstraling heeft.

De Silicone dinner set Sea friends is niet alleen stijlvol en leuk, maar ook praktisch. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor deze set perfect is voor dagelijks gebruik. Bovendien is het ontwerp speciaal gemaakt voor kleine handjes, waardoor kinderen zelfstandig kunnen eten en drinken.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige en leuke set voor uw kinderen, dan is de Silicone dinner set Sea friends de perfecte keuze. Het is een geweldige aanvulling op onze Servies categorie en zal zeker een glimlach op het gezicht van uw kinderen toveren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies