Done by Deer

Silicone Bib Deer Friends Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 35 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 4 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder

Op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om je kleintje schoon te houden tijdens het eten? Dan is de Silicone Bib Deer Friends van Done by deer perfect voor jou! Deze slabbetjes zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal.

Met een breedte van 19 cm, een diepte van 35 cm en een hoogte van 4 cm biedt deze slabbetje optimale dekking en bescherming tegen knoeien. Het siliconen materiaal is gemakkelijk schoon te maken en kan zelfs in de vaatwasser worden gewassen.

De Silicone Bib Deer Friends is verkrijgbaar in de prachtige kleur "Powder" van het merk Done by deer. Deze kleur voegt een vleugje elegantie toe aan de maaltijdtijd van je kleintje.

Met dit slabbetje hoef je je geen zorgen te maken over vlekken op de kleding van je kind. Het is een must-have accessoire voor elke ouder die op zoek is naar zowel functionaliteit als stijl. Bestel nu de Silicone Bib Deer Friends en maak van etenstijd een plezierige en knoeivrije ervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies