Done by Deer

Sand Play Set 5 Pcs Deer Friends Blue Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 20.5 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue Mix
Merk product code 4626912

Ben je op zoek naar het perfecte buitenspeelgoed voor kinderen? Dan is de Sand Play Set 5 Pcs Deer Friends van Done by deer precies wat je nodig hebt! Deze set bestaat uit vijf delen en is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 20.5 cm is deze set ideaal voor kleine handjes.

De Sand Play Set 5 Pcs Deer Friends is ontworpen met kinderen in gedachten. Het kleurrijke Blue Mix design van Done by deer zal zeker de aandacht trekken en zorgt voor urenlang speelplezier. Het merk Done by deer staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. Met de merkproductcode 4626912 weet je zeker dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt.

Of je nu naar het strand gaat, in de tuin speelt of gewoon plezier wilt hebben in de zandbak, de Sand Play Set 5 Pcs Deer Friends is de perfecte metgezel. Laat je kinderen hun verbeelding de vrije loop laten met deze geweldige speelset. Bestel vandaag nog en geniet van eindeloos speelplezier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies