Done by Deer

Peekaboo first meal set Deer friends Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder

De Peekaboo eerste maaltijdset Deer Friends is een schattige en praktische toevoeging aan de serviescollectie van uw kind. Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen en is perfect voor de eerste maaltijden van uw kleintje.

Het merk achter deze set is Done by Deer, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle producten voor kinderen. De set is verkrijgbaar in de kleur Powder, wat een zachte en rustgevende uitstraling heeft.

Deze set is ideaal voor kinderen die net beginnen met het leren van zelfstandig eten. Het bestaat uit een bord, kom, beker en bestek, allemaal versierd met schattige Deer Friends-afbeeldingen die uw kind zeker zullen aanspreken. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

Als u op zoek bent naar een praktische en stijlvolle maaltijdset voor uw kind, dan is de Peekaboo eerste maaltijdset Deer Friends zeker de moeite waard om te overwegen. Het is een geweldig cadeau voor jonge ouders en zal zeker een glimlach op het gezicht van uw kind toveren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies