Done by Deer

Peekaboo Compartment Plate Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 16 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Green

Ben je op zoek naar een praktische en leuke manier om je kinderen te laten genieten van hun maaltijden? Dan is de Peekaboo Compartment Plate perfect voor jou! Deze serviescollectie is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt een handige oplossing voor het serveren van verschillende gerechten.

De Peekaboo Compartment Plate heeft een breedte van 21.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 16 cm. Het is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het merk achter deze geweldige collectie is Done by deer, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl.

Deze specifieke variant van de Peekaboo Compartment Plate is verkrijgbaar in een prachtige groene kleur, die perfect past bij de vrolijke en speelse uitstraling van het servies. Het is een geweldige toevoeging aan de eetervaring van je kinderen en zal zeker hun interesse wekken tijdens het eten.

Met de Peekaboo Compartment Plate kunnen kinderen genieten van hun maaltijden op een leuke en interactieve manier. Het compartimentontwerp maakt het gemakkelijk om verschillende voedingsmiddelen apart te houden, waardoor het etenstijd leuker en georganiseerder wordt. Bovendien is het siliconen materiaal zacht en flexibel, waardoor het perfect is voor kleine handjes.

Wacht niet langer en geef je kinderen een geweldige eetervaring met de Peekaboo Compartment Plate. Bestel vandaag nog en maak van elke maaltijd een feestje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies