Done by Deer

Peekaboo Bowl Mustard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.5 cm
Diepte 11.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 4 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Mustard

Ben je op zoek naar een schattige en praktische kom voor je kleintje? Dan is de Peekaboo Bowl van Done by deer precies wat je nodig hebt! Deze kom behoort tot de categorie Servies en is speciaal ontworpen voor kinderen.

De Peekaboo Bowl heeft een breedte van 11,5 cm, een diepte van 11,5 cm en een hoogte van 4 cm. Met zijn compacte formaat is hij perfect voor kleine handjes om vast te houden en te gebruiken. Het materiaal waarvan de kom is gemaakt, is hoogwaardig siliconen, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid.

Done by deer is het merk achter deze geweldige kom. Ze staan bekend om hun stijlvolle en functionele producten voor kinderen. De Peekaboo Bowl is verkrijgbaar in de kleur "Mustard", wat een vrolijke en speelse uitstraling geeft.

Met de Peekaboo Bowl kunnen kinderen genieten van hun maaltijden op een leuke en veilige manier. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan zelfs in de vaatwasser worden geplaatst. Voeg deze schattige kom toe aan je serviescollectie en maak etenstijd een feestje voor je kleintje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies