Done by Deer

Hide And Seek Mountain Colour Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 19 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Colour Mix

Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend speeltje voor je kinderen? Dan is de Hide And Seek Mountain van Done by deer perfect voor jou! Dit speeltje behoort tot de categorie Boxspeeltjes en is speciaal ontworpen om kinderen te vermaken.

De Hide And Seek Mountain heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 19 cm. Het is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen intensief spelen. Het kleurrijke ontwerp, genaamd Colour Mix, maakt het speeltje extra aantrekkelijk voor kinderen.

Met de Hide And Seek Mountain kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen zich verstoppen in de verschillende openingen en tunnels, waardoor het speeltje een leuke twist geeft aan het traditionele verstoppertje spelen. Het is een geweldige manier om de motorische vaardigheden en creativiteit van je kinderen te stimuleren.

Done by deer is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten voor kinderen. Met de Hide And Seek Mountain laten ze opnieuw zien waarom ze zo geliefd zijn bij ouders over de hele wereld. Dit speeltje is niet alleen leuk, maar ook veilig en betrouwbaar.

Wacht niet langer en geef je kinderen het plezier dat ze verdienen met de Hide And Seek Mountain van Done by deer. Bestel het vandaag nog en zie hoeveel plezier ze zullen beleven aan dit geweldige speeltje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 16,45 Normale prijs 22,90
Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies