Done by Deer

Cuddle Cute Wally Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 8.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 4003272
Serie Wally

Op zoek naar een schattige knuffel voor kinderen? Maak kennis met Cuddle Cute Wally van Done by deer! Deze knuffel behoort tot de categorie Knuffels en is perfect voor kleine knuffelliefhebbers. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 8.5 cm is deze knuffel ideaal om overal mee naartoe te nemen.

De Cuddle Cute Wally is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor hij zacht en knuffelbaar is. Het merk Done by deer staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "Blue" en de productcode "4003272" is deze knuffel een echte eyecatcher.

De Wally-serie van Done by deer is speciaal ontworpen om kinderen blij te maken. Met zijn schattige uitstraling en zachte textuur zal Cuddle Cute Wally zeker een favoriet worden bij jonge kinderen. Of het nu voor het slapengaan is of gewoon om mee te spelen, deze knuffel zal altijd een glimlach op het gezicht van je kind toveren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies