Done by Deer

Cozy Keeper Elphee Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 12 cm
Materiaal Katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder
Merk product code 4393531
Serie Elphee

Ben je op zoek naar een knuffel die zowel comfortabel als schattig is? Dan is de Cozy Keeper Elphee van Done by deer de perfecte keuze voor jouw kleintje! Met een breedte van 14 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 12 cm is deze knuffel perfect om vast te houden en mee te spelen. Gemaakt van zacht katoen, biedt deze knuffel een heerlijk gevoel van comfort en warmte.

De Cozy Keeper Elphee is speciaal ontworpen voor baby's en is een geweldige metgezel voor je kleintje. Met zijn schattige uitstraling en het gebruik van de kleur "Powder" in de Done by deer-collectie, zal deze knuffel zeker de aandacht trekken. De knuffel behoort tot de serie "Elphee", wat betekent dat het perfect past bij andere producten uit dezelfde serie.

Met de merkproductcode "4393531" weet je zeker dat je een authentiek product van Done by deer krijgt. Het merk Done by deer staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, en de Cozy Keeper Elphee is daar geen uitzondering op. Deze knuffel is niet alleen schattig, maar ook duurzaam en veilig voor je kleintje.

Wacht niet langer en geef je kleintje het comfort en de gezelligheid die ze verdienen met de Cozy Keeper Elphee van Done by deer. Bestel vandaag nog en maak je kleintje blij met deze knuffel die ze voor altijd zullen koesteren!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies