Done by Deer

Bib W/Velcro 2-Pack Deer Friends Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 0.3 cm
Diepte 42 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 26.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder
Multipack 2-pack

Ben je op zoek naar schattige en praktische slabbetjes voor je kleintje? Dan zijn de Bib W/Velcro 2-Pack Deer Friends van Done by deer perfect voor jou! Deze slabbetjes zijn speciaal ontworpen voor kinderen en hebben een breedte van 0.3 cm, een diepte van 42 cm en een hoogte van 26.5 cm.

De slabbetjes zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijk schoonmaken. Met het handige klittenbandsluitingssysteem kun je de slabbetjes eenvoudig aanpassen aan de nek van je kleintje, waardoor ze comfortabel en goed passend zijn.

De Bib W/Velcro 2-Pack Deer Friends wordt geleverd in een handige 2-pack, zodat je altijd een reserve slabbetje bij de hand hebt. Het merk Done by deer staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze slabbetjes zijn geen uitzondering. Ze zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur "Powder", wat een subtiele en trendy uitstraling geeft.

Met deze slabbetjes hoef je je geen zorgen te maken over vlekken op de kleding van je kleintje. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens super schattig met het Deer Friends design. Bestel vandaag nog de Bib W/Velcro 2-Pack Deer Friends en maak het etenstijd een stuk gemakkelijker en leuker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies