Done by Deer

Bib with velcro Sea friends Mustard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 42 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Mustard
Serie Sea Friends

Op zoek naar een schattige en praktische slabbetje voor je kleintje? Dan is de Bib met klittenband Sea Friends perfect voor jou! Dit slabbetje behoort tot de categorie "Slabbetjes" en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 27.5 cm en een hoogte van 42 cm biedt het voldoende bedekking om kleding schoon en droog te houden tijdens het eten en drinken.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is deze slabbetje duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het klittenbandsluiting zorgt ervoor dat de slabbetje stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest actieve maaltijden. Het merk achter deze slabbetje is Done by deer, een bekend en vertrouwd merk in de wereld van kinderproducten.

De Bib met klittenband Sea Friends is verkrijgbaar in de kleur "Mustard" en maakt deel uit van de populaire "Sea Friends" serie. Met schattige zeewezens als motief, zal deze slabbetje zeker de aandacht van je kleintje trekken tijdens het eten. Het combineert functionaliteit met stijl, waardoor het een must-have accessoire is voor elke ouder.

Investeer in de beste kwaliteit voor je kind en kies voor de Bib met klittenband Sea Friends. Bestel vandaag nog en maak van etenstijd een plezierige en schone ervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies