Done by Deer

Activity Spiral Deer Friends Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 32 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 4293752
Serie Deer Friends

Ben je op zoek naar een leuk en interactief speeltje voor je kleintje? Dan is de Activity Spiral Deer Friends van Done by deer perfect voor jou! Dit speeltje behoort tot de categorie Boxspeeltjes en is speciaal ontworpen voor kinderen.

De Activity Spiral Deer Friends heeft een breedte van 33 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 32 cm. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het zacht en duurzaam is. Het speeltje is ontworpen in de kleur blauw, wat het extra aantrekkelijk maakt voor kinderen.

Met de Activity Spiral Deer Friends kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Het speeltje is voorzien van verschillende activiteiten, zoals rammelaars, knisperende stofjes en een spiegeltje. Dit stimuleert de zintuigen en helpt bij de ontwikkeling van je kind.

De Activity Spiral Deer Friends maakt deel uit van de Deer Friends serie van Done by deer. Deze serie staat bekend om zijn schattige en speelse ontwerpen. Het speeltje is ook voorzien van het merkproductcode 4293752, zodat je precies weet welk product je hebt.

Kortom, de Activity Spiral Deer Friends is een geweldig speeltje voor kinderen. Het biedt plezier, stimuleert de ontwikkeling en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bestel vandaag nog en geef je kleintje een geweldige speelervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies