Done by Deer

Activity Floor Mirror Wally Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 4113432
Serie Wally

Ben je op zoek naar een leuke en functionele toevoeging aan de speelkamer van je kind? Dan is de Activity Floor Mirror Wally van Done by deer precies wat je nodig hebt! Deze spiegel is speciaal ontworpen voor kinderen en behoort tot de categorie Boxspeeltjes. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 15.5 cm is deze spiegel perfect formaat voor kleine handjes om mee te spelen.

De Activity Floor Mirror Wally is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Het merk Done by deer staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op. De spiegel is uitgevoerd in een mooie blauwe kleur, die perfect past bij elke kinderkamer.

Deze spiegel is niet alleen leuk om naar te kijken, maar heeft ook een educatieve functie. Kinderen kunnen zichzelf ontdekken en hun eigen reflectie zien, wat hun zelfbewustzijn en zelfvertrouwen kan vergroten. Daarnaast is de spiegel voorzien van verschillende speelelementen, zoals knisperende stofjes en zachte texturen, die de zintuigen van je kind stimuleren.

De Activity Floor Mirror Wally maakt deel uit van de Wally serie van Done by deer. Combineer deze spiegel met andere producten uit dezelfde serie om een speelkamer te creëren die zowel stijlvol als functioneel is. Met de merkproductcode 4113432 weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

Geef je kind de perfecte speelervaring met de Activity Floor Mirror Wally van Done by deer. Bestel hem vandaag nog en laat je kind genieten van urenlang speelplezier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies