Done by Deer

Activity Floor Mirror Elphee Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 8 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 4103135
Serie Elphee

Ben je op zoek naar een leuke en functionele toevoeging aan de speelruimte van je kind? Dan is de Activity Floor Mirror Elphee van Done by deer precies wat je nodig hebt! Deze speelgoedspiegel is perfect voor kinderen en behoort tot de categorie Boxspeeltjes.

Met een breedte van 26 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 8 cm is deze spiegel ideaal voor kleine handjes om te verkennen. Gemaakt van duurzaam polyester, is deze spiegel niet alleen veilig voor kinderen, maar ook gemakkelijk schoon te maken.

De Activity Floor Mirror Elphee is onderdeel van de Elphee serie van Done by deer. Met zijn grijze kleur past deze spiegel perfect bij elke kinderkamerinrichting. De productcode van dit merk is 4103135.

Laat je kind genieten van eindeloos speelplezier en ontdekking met de Activity Floor Mirror Elphee. Bestel vandaag nog en geef je kind een geweldige speelervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 29,25 Normale prijs 45,00
Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies