Done by Deer

Activity Book Elphee Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 41 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Grey

Ben je op zoek naar een leuke en educatieve activiteit voor je kinderen? Dan is het Activity Book Elphee perfect voor jou! Dit boek behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 5 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 41 cm is dit boek handig en draagbaar, zodat je kinderen er overal mee kunnen spelen.

Het Activity Book Elphee is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het is ontworpen door het bekende merk Done by deer, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle producten. De kleur van het boek is grijs, wat een moderne en neutrale uitstraling geeft.

Dit boek biedt eindeloos plezier en stimuleert de creativiteit en motorische vaardigheden van je kinderen. Met verschillende activiteiten en puzzels zal het Activity Book Elphee hun nieuwsgierigheid prikkelen en hun verbeelding laten groeien. Het is een geweldige manier om je kinderen te vermaken en tegelijkertijd hun ontwikkeling te bevorderen.

Wacht niet langer en geef je kinderen het Activity Book Elphee cadeau! Ze zullen er dol op zijn en urenlang plezier beleven aan dit geweldige educatieve boek. Bestel het nu en laat je kinderen genieten van een wereld vol spel en plezier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies