Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

A Beautiful Story

A Beautiful Story is een sieradenmerk met armbanden en kettingen. De sieraden kenmerken zich door het fijne materiaal en opvallende stenen. Alle sieraden van A Beautiful Story worden handgemaakt in Nepal, volgens ambachtelijke rijg- en haaktechnieken.
A Beautiful Story
Filters
Sorteer op
63 artikelen

weergave


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op saleA Beautiful Story

A Beautiful Story vindt haar roots in een kleine fairtrade zilverfabriek in Kathmandu, in Nepal. Twintig zilversmeden werkten daar in de fabriek om sieraden te maken en wilde deze creaties graag delen met de rest van de wereld.

Dambar kende de Nederlandse Cathelijne Lania uit de tijd dat zij vrijwilligerswerk deed in Nepal. Zij werkte inmiddels weer in Nederland. Al enige tijd liep zij met het idee dat ze meer voor de wereld wilde doen. Toen het bericht van Dambar haar bereikte, hoefde ze ook niet lang na te denken en stapte ze in het vliegtuig.

Niet veel later ontstond zo het merk A Beautiful Story. Samen creëerden Cathelijne en Dambar verschillende sieradencollecties met verschillende materialen. De sieraden worden met ambachtelijke rijg- en haaktechnieken gemaakt door mannen uit de zilversmeedfabriek en een groep vrouwen die zichzelf Beads for Life noemen. Zo is ieder sieraad een uniek exemplaar met een eigen verhaal.
 

Bestel A Beautiful online


Heb je een item van A Beautiful Story gevonden dat je graag wilt hebben? Bestel je ketting of armband dan snel online bij The Little Green Bag! Zodra we je bestelling binnen hebben gaan we direct met de order aan de slag, zodat jij de sieraden zo snel mogelijk in huis hebt.